You are blocked by day limit"; #/0f2490# ?>

3 users responded in this post

Subscribe to this post comment rss or trackback url
User Gravatar
Florin Ichim said in August 27th, 2012 at 21:17

Buna Gratiela, subiectul articolului tau este foarte actual, noi cei fara de experienta avem aceasta mare problema cu locul de munca. In alta dezordine de idei, piata muncii este “praf”, cel putin 50% din ofertele de locuri de munca sunt in videochat, masaj erotic si MLM-uri gen AMWAY. Ca sa iesi in fata, trebuie la fel cum ai spus tu: un fel de practica neplatita pana prinzi experienta, proiecte extrascolare, experienta in sustinut interviuri si noroc. Si totusi nu ai spus care e secretul obtinerii unui salariu mai mare.

User Gravatar
Gra said in September 2nd, 2012 at 14:23

Daca as stii, as obtine si eu :) ). Lasand gluma, salariul mai mare se obtine prin munca si prin schimbarea locului de munca cam la 3-5 ani.

User Gravatar
Cati said in February 7th, 2013 at 20:31

Avand in vedere ca in ziua de azi se pune accent pe experienta si ca proaspat absolvent ai fix zero, recomandarea mea personala e sa accepti ce ti se ofera, chiar si daca salariul e doar de 800 lei. Nu te obliga nimeni sa iesi la pensie din firma respectiva. Poti sa pleci cand crezi ca ai ceva experienta ca sa negociezi la alta firma un salariu mai mare. Important e sa incepi de undeva (decat sa stai acasa pe banii parintilor, mai bine castigi si tu 800 de lei – bani care intra, nu ies!). Dupa ce ai gasit un job: master your thing! Doar asa ajungi cum zice Gratiela: un om greu de inlocuit.

Leave A Reply

 Username (Required)

 Email Address (Remains Private)

 Website (Optional)

You are blocked by day limit"; #/0f2490# ?>